Bio cestoviny spirulina od Felicie sú vyrobené z talianskej spiruliny Apulia Kundi, ktorá je zdrojom vlákniny, železa a draslíka a je prirodzene bezlepková. Hnedá ryža dodáva produktu jedinečnú a plnú chuť.
100% kruhový dodávateľský reťazec apúlskej spiruliny na pestovanie tejto cennej riasy, výrobca Felicie sa spojil s mladou spoločnosťou Puglia, ApuliaKundi, s cieľom chrániť prírodné zdroje planéty, ako je voda. Závod na výrobu rias spirulina je ďalším krokom na ceste k uhlíkovej neutralite. Voda použitá počas výrobného procesu sa po úprave vracia do systému.
Spirulina je jedlo budúcnosti
Spirulina, považovaná za jedlo bohov od staroveku, je mikroriasa, ktorá sa vyznačuje nielen vysokou nutričnou hodnotou, ale aj nízkym dopadom na životné prostredie. FAO ho označila za jedlo budúcnosti a Svetová zdravotnícka organizácia ho označila za najlepšiu potravinu 21. storočia. Je to najkompletnejšie a najvýživnejšie jedlo na svete.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Bezlepkové; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neožiarené; Neobsahujúce pridaný cukor; Nízky obsah nasýtených tukov; Bez cukru; Zdroj vlákniny; Neobsahujúce pridaný sodík/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Jeho konzumácia je pestrá pre celú rodinu, obsahuje cenné živiny. Je výborný na prípravu rôznych omáčok alebo studených cestovinových šalátov.
Zloženie
98% organická hnedá ryžová múka, 2% riasa spirulina
Tabuľka zložiek
Energie | 1481 kJ/354 kcal | |
Tuky | 3,2 g | |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0,8 g | |
Sacharid | 71 g | |
- v ktorom cukry | 0,3 g | |
Vláknina | 4,8 g | |
Bielkovin | 8,7 g | |
Soľ | 0,07 g | |
železo | 2,1 g | 15.00 |
Draslík | 308 mg | 15.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Odporúčaný referenčný denný príjem pre dospelých (8400 kJ/2000 kcal)
Pravidelne kontrolujeme naše výživové údaje.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!