Quinoa je obľúbená pseudoobilia, ktorá je v porovnaní s inými obilninami cenená pre vysoký obsah bielkovín. Rovnako ako amarant, aj quinoa obsahuje všetkých deväť esenciálnych aminokyselín a je bezlepková.
Quinoa múka má charakteristickú orieškovú chuť a je skvelá do muffinov a pečiva.
Celozrnná múka, mletá z očistených zŕn quinoy. Je však veľmi vysušujúca, keď sa používa samostatne ako náhrada samokyprijúcej múky. Preto je najlepšie kombinovať ju s inými druhmi múky alebo veľmi mokrými surovinami. Do každého receptu, ktorý používa quinou ako náhradu múky, treba pridať droždie.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neožiarené; Neobsahujúce pridaný cukor; Bezlepkové; Nízky obsah nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Bohaté na vlákninu; Zdroj bielkovín; Obzvlášť nízky obsah sodíka/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Zloženie
100% organická quinoa (Chenopodium quinoa) múka; Alergény: môže obsahovať stopy sezamu
Tabuľka zložiek
Energie | 1543 kJ/369 kcal |
Tuky | 5,9 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharid | 62 g |
- v ktorom cukry | 1,8 g |
Vláknina | 6,9 g |
Bielkovin | 12 g |
Soľ | < 0,01 g |
Pravidelne kontrolujeme naše výživové údaje.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!