Špalda je staré ražné zrno, ktoré, hoci pochádza z južnej Európy, sa v Európe bežne pestuje. Jeho popularita v 19. storočí klesla, no teraz sa vracia ako zdravá potravina.
Špalda je celozrnná obilnina bohatá na živiny, s vysokým obsahom bielkovín a orieškovou chuťou.
Bio; Vegánsky; Z prírodných materiálov; Bez umelých aróm; Bez umelých farbív; Bez konzervačných látok; Bez BSE/TSE; Bez GMO; Neožiarené; Neobsahujúce pridaný cukor; S nízkym obsahom tuku; Nízky obsah nasýtených tukov; Nízky obsah cukru; Bohaté na vlákninu; Zdroj bielkovín; Obzvlášť nízky obsah sodíka/soľ
Dávkovanie, odporúčané použitie, skladovanie
Jedna dávka = ochutnať
konzumovať podľa chuti
Zloženie
100% organická pšenica špaldová (Triticum spelta L.); Alergény: obsahuje lepok, môže obsahovať stopy sóje, horčičných semienok, sezamových semienok a vlčieho bôbu
Tabuľka zložiek
Energie | 1457 kJ/348 kcal |
Tuky | 1,7 g |
- v ktorom nasýtené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharid | 60 g |
- v ktorom cukry | 0,7 g |
Vláknina | 10 g |
Bielkovin | 17 g |
Soľ | < 0,01 g |
Pravidelne kontrolujeme naše výživové údaje.
Popisy produktov vychádzajú z informácií poskytnutých výrobcom produktu alebo suroviny, ako aj všeobecných informácií o zložkách produktu, ktoré sú zvyčajne založené na vedeckých publikáciách a nepopisujú špecifické vlastnosti daného produktu. Berte to prosím do úvahy pri čítaní popisov produktov, recenzií, reklám a iných informácií!